Schatgravers van persoonlijk leiderschap

Wij brengen persoonlijk leiderschap naar het oppervlak. Zodat jij niet alleen jezelf in beweging brengt, maar ook de mensen om je heen.

Training

Vergroot je persoonlijke effectiviteit

Het doel van onze trainingen is eigenlijk heel simpel: resultaten verbeteren. Dat kunnen jouw persoonlijke resultaten zijn, maar ook die van je team of van de gehele organisatie. En natuurlijk niet alleen nu, maar ook voor de lange termijn. Onze trainingen zijn zowel beschikbaar voor teams als via open inschrijving.

1. Intakegesprek

Voor maximale effectiviteit is een goede balans tussen persoonlijke begeleiding en groepsdynamiek nodig. Daarom heeft een training 12 tot 15 deelnemers. Vooraf hebben we met iedereen een persoonlijk intakegesprek. Zo brengen we leerwensen en -behoeften in kaart en stemmen we de verwachtingen af. Dit zorgt voor optimale samenwerking en interactie tijdens de training. Desgewenst doen we de intake schriftelijk of telefonisch.

2. Inspiratie en interactie

Een boeiende mix van wetenschappelijke inzichten en praktijkgerichte opdrachten onder leiding van een ervaren trainer/coach zorgt voor een inspirerende dag vol interactie. Plenaire sessies en opdrachten in kleinere groepen wisselen elkaar af, zodat deelnemers met en van elkaar leren. Elke training bestaat uit drie trainingsdagen, met in principe vier weken tussen de bijeenkomsten. De locatie is op loopafstand van Den Haag CS.

3. Drie maanden In2Learning e-coaching

Meteen vanaf de eerste trainingsdag ontvangen deelnemers online ondersteuning bij het in de praktijk brengen van de kennis en inzichten uit de training. Hiervoor krijgen ze drie maanden lang onbeperkt toegang tot In2Learning, onze exclusieve digitale leeromgeving. Zo halen deelnemers het maximale uit de trainingsdagen en houden ze tussen de bijeenkomsten door de stijgende lijn vast. Op In2Learning krijgen ze persoonlijke ondersteuning van de trainer en vinden ze:

  • de werkmethodes en theorieën die we behandelen
  • interessante achtergrondinformatie, inzichten en video’s
  • opdrachten en oefeningen (optioneel)
  • afspraken en deadlines die we overeenkomen

Ook volledig online te volgen

Je kunt al onze trainingen ook online volgen. Voor elke training zetten we een digitaal maatwerktraject op, toegesneden op jouw wensen en doelen. Meer weten over onze werkwijze en de invulling van een online traject? Neem vandaag nog contact op.

In2coaching Roderick Kidi 2

Trainingen

Opgezet naar de behoeften en doelen van je organisatie

Als dat je voorkeur heeft, verzorgen we een inhouse-training op maat. Vooraf bespreken we de behoefte en doelstellingen, zodat de training maximaal effect heeft. Dit voorkomt bovendien dat trainingsresultaten en organisatieresultaten door elkaar gaan lopen. En dat verheldert zowel de businesscase voor de training vooraf als de verantwoording achteraf.


Praktische handvatten voor zelfsturing

Moderne organisaties zijn zich steeds meer bewust van de voordelen van medewerkers die eigenaarschap of zelfsturing inzetten, zowel voor de organisatie als de medewerker. In deze training creëren we bewustwording en bieden we praktische handvatten. Eerst gaan we in op de vraag wat zelfsturing betekent in de dagelijkse praktijk. Vervolgens reiken we concrete handvatten aan waarmee de deelnemers meer verantwoordelijkheid en regie over hun werk en carrière krijgen.

3-daagse training

Van inzicht naar impact

Organisaties willen medewerkers die effectiever en daadkrachtiger functioneren, en medewerkers willen dit zelf ook. Maar hoe bereik je dit? Tijdens deze training ontwikkelen we aan de hand van persoonlijke leerdoelen inzicht in gedrag, kwaliteiten, aandachtspunten en uitdagingen. De deelnemers leren omgaan met stressvolle situaties, om zo hun functioneren en persoonlijke ontwikkeling in eigen hand te nemen. Waaronder de vaardigheden om wensen en belangen helder te communiceren, en resultaatgericht en doeltreffend te handelen.

3-daagse training 

Bewuste ouders zijn gedreven medewerkers

Opleidingstrajecten zijn een bewezen manier om waardering te tonen en betrokkenheid onder medewerkers te vergroten. Bewust ouderschap draagt bovendien bij aan een betere balans tussen werk en privé, waar zowel ouders als werkgevers van profiteren. Dat maakt de incompanytraining Bewust ouderschap dubbel interessant voor bedrijven en organisaties die willen excelleren.

 

Training

Vul onderstaande formulier in. Wij nemen direct contact op

In2coaching Logo