Schatgravers van persoonlijk leiderschap

Wij brengen persoonlijk leiderschap naar het oppervlak. Zodat jij niet alleen jezelf in beweging brengt, maar ook de mensen om je heen.

Training

Vergroot je persoonlijke effectiviteit

Het doel van onze trainingen is eigenlijk heel simpel: resultaten verbeteren. Dat kunnen jouw persoonlijke resultaten zijn, maar ook die van je team of van de gehele organisatie. En natuurlijk niet alleen nu, maar ook voor de lange termijn. Onze trainingen zijn zowel beschikbaar voor teams als via open inschrijving.

1. Intakegesprek

Voor maximale effectiviteit is een goede balans tussen persoonlijke begeleiding en groepsdynamiek nodig. Daarom heeft een training 12 tot 15 deelnemers. Vooraf hebben we met iedereen een persoonlijk intakegesprek. Zo brengen we leerwensen en -behoeften in kaart en stemmen we de verwachtingen af. Dit zorgt voor optimale samenwerking en interactie tijdens de training. Desgewenst doen we de intake schriftelijk of telefonisch.

2. Inspiratie en interactie

Een boeiende mix van wetenschappelijke inzichten en praktijkgerichte opdrachten onder leiding van een ervaren trainer/coach zorgt voor een inspirerende dag vol interactie. Plenaire sessies en opdrachten in kleinere groepen wisselen elkaar af, zodat deelnemers met en van elkaar leren. Elke training bestaat uit drie trainingsdagen, met in principe vier weken tussen de bijeenkomsten. De locatie is op loopafstand van Den Haag CS.

3. Drie maanden In2Learning e-coaching

Meteen vanaf de eerste trainingsdag ontvangen deelnemers online ondersteuning bij het in de praktijk brengen van de kennis en inzichten uit de training. Hiervoor krijgen ze drie maanden lang onbeperkt toegang tot In2Learning, onze exclusieve digitale leeromgeving. Zo halen deelnemers het maximale uit de trainingsdagen en houden ze tussen de bijeenkomsten door de stijgende lijn vast. Op In2Learning krijgen ze persoonlijke ondersteuning van de trainer en vinden ze:

  • de werkmethodes en theorieën die we behandelen
  • interessante achtergrondinformatie, inzichten en video’s
  • opdrachten en oefeningen (optioneel)
  • afspraken en deadlines die we overeenkomen

Ook volledig online te volgen

Je kunt al onze trainingen ook online volgen. Voor elke training zetten we een digitaal maatwerktraject op, toegesneden op jouw wensen en doelen. Meer weten over onze werkwijze en de invulling van een online traject? Neem vandaag nog contact op.

In2coaching Roderick Kidi 2

Trainingen

Training

Vul onderstaande formulier in. Wij nemen direct contact op

In2coaching Logo