Onze klanten aan het woord

In2coaching Bas Lieuwma

Bas Lieuwma
General Manager | Iberdeli

Naar binnen stappen voor een eerste gesprek met een ervaren coach ‘om een betere manager’ te worden en er dan na anderhalf uur achter komen dat het traject compleet anders is dan je jezelf voorgesteld hebt… Dat is mij overkomen toen ik Roderick voor het eerst trof. In plaats van wijzen naar anderen of externe factoren, heb ik door het coachtraject geleerd dat veel, heel veel winst, te halen is vanuit jezelf. Dat klinkt zweverig, maar door goed naar jezelf en je eigen handelen te kijken, kun je heel veel gewoontes en zekerheidjes onderuit halen, met dat ene doel in je achterhoofd: groei, als manager en als mens. De aanpak is confronterend en zelfs pittig, maar heeft een flinke steen bijgedragen aan mijn ontwikkeling op beide fronten. En daar ben ik Roderick dankbaar voor.
In2coaching Bob Vos Ministerie Iw

Bob Vos
ICT-aanbestedingsadviseur | Ministerie van Infrastructuur en Milieu

In (maar) zes gesprekken heeft Roderick mij inzicht gegeven in de achterliggende drijfveren van mijn functioneren. Deze inzichten hebben mij in een korte tijd beter laten functioneren in mijn teams maar ook (nog veel belangrijker) in mijn gezin.

In2coaching Nanieck Berger Picket

Nanieck Berger-Picket
Consultant | In2Talent

Met het groeiprogramma kom je tot nieuwe inzichten over jezelf en anderen. Ik leer die direct in de praktijk te brengen. Hierdoor ervaar ik veel meer rust in mijn leven en maak ik mij inmiddels minder snel druk om dingen waar ik geen invloed op heb.

Format Voor Referenties

Yvette Kortekaas
Consultant Business Development | Sodexo

De weg naar congruent gedrag om zo succesvol mogelijk te zijn. Het in je eigen kracht leren staan om zoveel mogelijk energie op te doen en te genieten. De (iedere dag nog) twee waardevolste onderwerpen die zijn bijgebleven uit mijn coachingtraject met Roderick. Roderick is als coach doortastend, gericht op de mens en op je eigen bewustwording. Op naar een succesvolle verandering omdat het niet gaat om je omgeving, maar om jezelf!

In2coaching Ezra Den Broeder Bolidt

Ezra den Broeder
Interim Corporate Recruiter | Bolidt!

Roderick heeft mij goed begeleid bij het hervinden van mijzelf. Door zijn professionele en heldere benadering voelde ik mij op mijn gemak waarbij zijn to the point communicatie, doorvragen en intuïtie mij enorm verder hebben geholpen! Ik heb inzicht gekregen in wie ik ben en wil zijn en wat ik wil veranderen.

In2coaching Gerard Pragt Bel Combinatie

Gerard Pragt
Taxateur | gemeente Schiedam

Ik heb Roderick leren kennen als een zeer ervaren coach die de vinger op de juiste plek kan leggen. Zijn werkwijze is direct, volgens gemaakte afspraken en hij is hierin consequent. Roderick is een betrokken persoon bij het af te leggen traject. Hij houdt je in gesprekken de zogenaamde spiegel voor, dit om de doelstelling te halen. Een warme persoonlijkheid met gevoel voor humor. Sportief, resultaatgericht en een professionele coach met aandacht voor de cliënt.

In2coaching Hans Dussel Defensie

Hans Dussel
Hoofd Concern Inkoop Gemeente Amsterdam

Ik ben met Roderick een coachtraject gestart. Ik had een baan met veel druk en spanning en was langzamerhand steeds meer in mezelf gekeerd en met mijn (negatieve) gedachten in kringetjes aan het lopen. Niet meer zo effectief als hiervoor en niet in staat zelf het patroon te doorbreken. Na de coachsessies had ik meer inzicht in mijn drijfveren, mijn gedrag en achterliggende patronen. In deze fase heb ik het vertrouwen in mijzelf en in mijn gevoel hervonden en kan ik ratio en gevoel weer meer in balans inzetten. De rustige maar intensieve en doortastende aanpak van Roderick heeft mij veel gebracht.

In2coaching Referentie Ozgur Dogan Gem Rotterdam

Ozgur Dogan
Strategisch Adviseur Quality Assurance | Gemeente Rotterdam

De ervaring die ik heb opgedaan met Roderick in een persoonlijk coachtraject neemt niemand mij af.
Tijdens de coaching is mijn huidig gedrag onder de loep genomen. Hierdoor heb ik meer zelfkennis opgebouwd. Sinds het traject merk ik ook dat ik alles met meer gevoel en aandacht uitvoer. Dit zorgt voor zoveel meer energie en leven. Ik ben bewuster geworden in wat en waarom ik het doe. Het is een traject dat je moet meemaken: een life-changing ervaring.

In2coaching Naomi Klomp Servicepunt71

Naomi Klomp
Inkoopadviseur | Servicepunt71

Het groeiprogramma van In2Coaching heeft mij inzichten gegeven over mijzelf en anderen. Ik heb leren stil staan bij mijn eigen gedrag, patronen en situaties. De bewustwording zowel op de werkvloer als privé is voor mij enorm waardevol geweest. Het heeft in mijn leven meer rust, bewustzijn en balans gebracht en ik kan makkelijker gaan staan voor mijn eigen behoeftes.

In2coaching Linda Ten Dam

Linda ten Dam
Manager P&O | Mentaal Beter

Roderick is een gedreven en uiterst krachtig persoon. Roderick is iemand die mensen ‘ziet’, een echte peoplemanager. Ik heb met veel plezier met en voor Roderick gewerkt en beveel hem zeker aan als het gaat om trajecten waarin een cultuurverandering centraal staat.

Format Voor Referenties

Paul ‘t Hart
Directeur | InQuest

Roderick is een bevlogen coach die mensen met zijn energie weet mee te nemen en te motiveren om belangrijke stappen te maken in hun leven. Daarnaast is hij in staat om tot de kern van de mens door te dringen zodat de veranderingen ook blijvend zijn.

In2coaching Julia Westerbaan

Julia Westerbaan
Coördinator Inhuurdesk/Medior Inkoopadviseur | Servicepunt71

Het groeiprogramma helpt je om het beste uit jezelf te halen en bewust te worden van je eigen gedrag en situatie. Mijn manier van kijken is in positieve zin veranderd. Ik ervaar veel meer rust, bewustzijn en voel me verantwoordelijk voor mijn eigen geluk.

In2coaching Referentie Eddie Verhoeven Npo

Eddie Verhoeven
Business Controller | Nederlandse Publieke Omroep

Coaching werkt! Roderick heeft me inzichten gegeven die vaak net onder de oppervlakte verborgen lagen, maar voor mij als een openbaring voelden. Ik had het gevoel dat ik niet verder kwam in mijn carrière en zocht de oorzaak steevast bij een ander. Teveel had ik het idee dat anderen mijn agenda bepaalden. Samen met Roderick heb ik gekeken naar hoe ik handelde in situaties en daarbij gekeken naar onderliggende patronen en emoties. Nu ik die beter in beeld heb en kan signaleren, begrijp ik mezelf meer en weet ik beter waar mijn behoeftes liggen. Ik voel me effectiever en voer de regie over mijn agenda. Ik heb er niet alleen mezelf, maar ook mijn omgeving mee geholpen – zowel zakelijk als privé ! Ik kan het iedereen aanraden!