Personal coaching

Vervul je potentieel en verbeter je prestaties

Personal coaching

Vaak omschrijven mensen het gevoel als vastzitten. Je wilt meer succes. Minder stress. Meer balans en harmonie. Minder conflicten. Meer vervulling. Minder problemen. Tijdens dit intensieve een-op-eentraject maken we de boel weer los. Je gaat werken aan het ‘zelf’: zelfreflectie, zelfsturing, zelfmanagement, zelfbewustzijn en zelfdiscipline.

 

In2coaching Icon Logo

Je ontwikkelt inzicht in waarom je – bewust of onbewust – doet wat je doet. Hierdoor ga je ook het effect van je handelen inzien. En krijg je inzicht in welke mogelijkheden tot verandering er binnen jouw invloedssfeer liggen. Dit versterkt je persoonlijke leiderschapsvaardigheden, zodat je betere beslissingen gaat nemen. En effectiever communiceert, waardoor relaties verbeteren.

Vervul je potentieel en verbeter je prestaties

Meer zelfvertrouwen en blijvende balans

Emotionele groei en mentale fitheid

Verdieping van relaties en bewustwording

Effect op korte en lange termijn, zakelijk en privé

Deelnemen / informatie

Wil je meer weten over Personal coaching?

Referenties

Bas Lieuwma
General Manager
Naar binnen stappen voor een eerste gesprek met een ervaren coach ‘om een betere manager’ te worden en er dan na anderhalf uur achter komen dat het traject compleet anders is dan je jezelf voorgesteld hebt…
Bob Vos
Zelfstandig ondernemer
Roderick heeft mij inzicht gegeven in de achterliggende drijfveren van mijn functioneren. Deze inzichten hebben mij in een korte tijd beter laten functioneren in mijn teams maar ook (nog veel belangrijker) in mijn gezin.
Ezra den Broeder
Interim Corporate Recruiter
De verandering heeft mij gebracht dat ik een betere relatie met mijzelf heb, met mijn vrouw en kinderen en ook in arbeidsrelaties ben ik veranderd.

Inschrijven

Meer informatie?

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing