Coaching Bewust ouderschap

Samen op zoek naar verbinding

Coaching Bewust ouderschap

Het coachingtraject Bewust ouderschap gaat uit van dezelfde principes als de cursus, maar dan aangeboden in de vorm van een persoonlijk traject voor één of beide ouders. Dus ook voor moeders. Dit is niet alleen een intensievere vorm van begeleiding, maar biedt ook meer ruimte voor flexibiliteit en maatwerk. Door de interactie tussen ouders en kinderen te observeren, is het bovendien mogelijk om nog gerichter te coachen.

Tijdens een intakegesprek bespreken we wat jij of jullie willen bereiken. Verder maken we afspraken over duur, locatie, kosten, opdrachten en hoe we de persoonlijke sessies gaan organiseren. Gemiddeld bestaat een coachingtraject uit zes tot acht maandelijkse sessies, afhankelijk van hoe snel jullie je doelen bereiken.

Het coachtraject kan ook in combinatie met online begeleiding. Je krijgt dan ook toegang tot In2Learning, ons digitale platform. Het biedt toegang tot een eigen leeromgeving met opdrachten, oefeningen, inzichten, video’s en extra informatie. Vervolgens stelt de coach een traject op maat op. Dit bestaat uit een combinatie van theorieën en methodieken die hun effectiviteit hebben bewezen, en opdrachten om het geleerde meteen in de praktijk toe te passen. Het kan ook dat je het coachtraject combineert met de e-cursus Bewust ouderschap. Klik hier voor een overzicht van de cursus inhoud.

Samen op zoek naar verbinding

Minder stress, verbeterd welzijn

Vaardiger in het begeleiden van je kind

Meer aandacht, minder automatische piloot

Persoonlijke groei die afstraalt op je kind

Deelnemen / informatie

Wil je meer weten over Coaching Bewust ouderschap?

Referenties

Guido Sip In2Coaching
Guido Sip
CCO Greenhouse datacenters
Door Roderick heb ik meer inzicht gekregen in mijn gedrag als vader en ben ik erachter gekomen hoe ik als vader wil zijn.
susan
Susan Ruiter
Operationeel manager In2Talent
Hele waardevolle training Bewust moederschap gevolgd! Confronterend maar veel nieuwe inzichten.
In2coaching Referentie Ozgur Dogan Gem Rotterdam
Özgür Dogan
Strategisch Adviseur Quality Assurance
Bewust vaderschap, raakt je, zet je in beweging, en je ziet en voelt dagelijks je inzet terug in de connectie met je kinderen.

Meer informatie?

Inschrijven