Opleiding Bewust Persoonlijk Leiderschap

Concrete handvatten om blijvend te groeien

Opleiding Bewust Persoonlijk Leiderschap

Leiderschap begint met persoonlijk inzicht. En dat begint met het herkennen van je karakter, je persoonlijke gedragingen, gevoelens en emoties. Wanneer ontstaat bij jou bijvoorbeeld weerstand? Met dit soort vragen gaan we actief aan de slag.

Erkenning en verandering

Na het herkennen volgt het erkennen: acceptatie van jezelf. Wie zichzelf accepteert, kan zichzelf veranderen. Wat zou je anders willen? Denk aan gevoel, houding en gedrag. Verandering daarin verwezenlijken we door concreet te zijn, niet vaag. En proactief, niet afwachtend.

Leiden, maar ook begeleiden

In ons leiderschapsprogramma maak je jezelf ook effectieve communicatie- en coachtechnieken eigen. Want leiderschap is niet alleen leiden, maar ook begeleiden. Het programma is succesvol wanneer verandering vanuit jezelf komt. En dat straalt uit. Naar collega’s, teams en de gehele organisatie.

7 bijeenkomsten

Het programma Bewust Persoonlijk Leiderschap bestaat uit zeven bijeenkomsten. Voor maximale effectiviteit is een goede balans tussen persoonlijke begeleiding en groepsdynamiek nodig. Daarom heeft elke cursusgroep minimaal 12 en maximaal 15 deelnemers. Met In2Learning, onze exclusieve digitale leeromgeving, blijf je ook tussen de bijeenkomsten progressie boeken.

Onderwerpen

Tijdens het leiderschapsprogramma behandelen we onder andere:

  • Inzicht in eigen kwaliteiten, gedrag en communicatie
  • Omgaan met weerstand, emoties en gedragspatronen bij jezelf en anderen
  • Effectief beïnvloeden
  • Principes van persoonlijk inzicht
  • Zelfontwikkeling en eigenaarschap
  • Verschillende communicatie- en coachingtechnieken
Praktische informatie

De 7 maandelijkse trainingsdagen vinden plaats op onze opleidingslocatie in Den Haag. We starten steeds om 9.30 uur en eindigen rond 16.30 uur.

6 oktober 2021
10 november 2021
15 december 2021
12 januari 2022
9 februari 2022
9 maart 2022
6 april 2022

In2coaching Icon Logo
Investering

De investering voor deze training bedraagt € 2.250 excl. BTW. Dit bedrag is inclusief: intake, trainingsmaterialen, uitgebreide lunch, een In2Coaching certificaat en toegang tot In2Learning. De training biedt ruimte voor maximaal 15 deelnemers. Zorg dat je er bij bent. Inschrijven voor deze training kan online.

Reken op een investering van 2 uur per week voor de voorbereidingsopdrachten.

Concrete handvatten om blijvend te groeien

Meer invloed, minder energievreters

Zelfsturend handelen in complexe situaties

Motiveren, inspireren en begripvol communiceren

Focus op eigen ontwikkeling en die van je team

Deelnemen / informatie

Wil je meer weten over de Opleiding Bewust Persoonlijk Leiderschap?

Referenties

In2Coaching Lois Veldheer
Lois Veldheer
Accountmanager Actos Talents
De bewustwording door de opleiding is nu een rode draad in mijn leven. Bewustwording kan confronterend zijn; het brengt bij mij gevoelens en emoties aan het licht die niet altijd prettig zijn, maar tegelijkertijd heel leerzaam zijn. En deze leerzame momenten brengen veel geluk en blijdschap met zich mee. Het zorgt voor mijn groei als persoon en het draagt bij aan mijn zoektocht naar wie ik ben en wie ik wil zijn voor anderen, en voor mijzelf.

Inschrijven

Meer informatie?

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing